Uitgebreid verslag en alle uitslagen zesde speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitgebreid verslag en alle uitslagen zesde speelweek SuperLeague

Uitgebreid verslag en alle uitslagen zesde speelweek SuperLeague

Afgelopen weekend stond de zesde speelronde van de SuperLeague op het programma.

Hoofdklasse
In de Hoofdklasse werd de ongeslagen koploper Oranjebar 1 getrakteerd op de eerste nederlaag van het seizoen. Xtreme Sport Tilburg pakte via een 6-4 overwinning de volle buit. Nitro Darts Sneek profiteerde optimaal door concurrent DKE RW Repair te verslaan met 6-4, waardoor zij inlopen op de koploper. Mike Zuydwijk (DKE) gooide nog een 167-finish. De andere achtervolger van Oranjebar, Fanatics Weert, verzuimde aan te haken. Zij speelde gelijk tegen Pinkster Devils. Derk Telnekes redde door een zege op Davyd Venken in de slotwedstrijd een punt voor zijn team.

Captain van de Fanatics, Paul Wacanno, wist tijdens de wedstrijd 167 uit te gooien. Ook de wedstrijd tussen H&S de Zwaantjes en Tapperij Teun Wapenveld eindigde gelijk. Berry van Peer trok de stand in de solopartij gelijk door een overwinning op Ron Wisniewski. Tenslotte won Bosgenoegen met 8-2 bij Prima Darts.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws