Uitgebreid verslag van de één na laatste speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitgebreid verslag van de één na laatste speelweek SuperLeague

Uitgebreid verslag van de één na laatste speelweek SuperLeague

Afgelopen zaterdag stond de één na laatste speelweek van de SuperLeague op het programma. In overgangsklassen A en B is de beslissing nog steeds niet gevallen. De playoffs voor volgens seizoen kende dit weekend tevens zijn ontknoping. Drie nieuwe teams wisten zich te plaatsen voor volgend seizoen! Hieronder volgt een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Hoofdklasse
Het doek is definitief gevallen voor Café de Schot na een 8-2 thuisnederlaag tegen kampioen Dibo. Samen met de Rietplas en Red Alert degradeert de Schot uit de hoofdklasse. De Rietplas wist van het weekend nog wel een overwinning bij te schrijven. Tegen Goudenregenbar Sterkdarts 2 werd het 8-2 voor het team uit Emmen. Red Alert verloor de uitwedstrijd tegen de Kleine Eik met 8-2. De Kleine Eik stelde daarmee de tweede plaats in de competitie veilig. Tenslotte won Oranje Bar 1 de thuiswedstrijd tegen Goudenregenbar Sterkdarts 1 met 6-4.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws