Uitgebreide voorbeschouwing op vierde speelronde LaCo Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitgebreide voorbeschouwing op vierde speelronde LaCo

Uitgebreide voorbeschouwing op vierde speelronde LaCo

De LaCo is komend weekend alweer toe aan de vierde speelronde.

Heren
In poule A gaat DVS, na de grote overwinning op de DOHNH vorige week, met een goed gevoel de volgende partij in. Deze week is de RDB de tegenstander. De DOHNH hoopt juist de rug te rechten. Dat zal moeten gebeuren in de uitwedstrijd tegen DVO. In poule B treffen de twee ongeslagen koplopers elkaar. De heren van de DBBR krijgen DBMN op bezoek. De achtervolgers, DBA en FDB, hopen te profiteren van de misstap van een van de twee koplopers. Zij ontmoeten elkaar in Winsum. In poule C hebben de teams de kans om in te lopen op koploper BDC, die een vrije week heeft. DSWN gaat op bezoek bij DVK, terwijl DORA de heren van DOGD op bezoek krijgen.

Dames
In poule A springt direct de partij tussen DVO en DONHN eruit. De twee koplopers treffen elkaar in het oosten van het land, terwijl naaste achtervolger DVS afreist naar RDB. De twee hekkensluiters, DVK en SDC, hebben de kans om in een onderling duel het eerste punt van het seizoen te pakken. In poule B hoopt lijstaanvoerder DBA het gat met de concurrentie te vergroten. De dames gaan op bezoek bij de nummer twee van de competitie, FDB. Verder gaat in poule B DSWN naar VDO en gaat DBBR het opnemen tegen DBMN.

Voor het complete programma, standen en statistieken klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws