Uitslagen en uitgebreide verslagen van eerste speelweek Jeugd LaCo Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen en uitgebreide verslagen van eerste speelweek Jeugd LaCo

Uitslagen en uitgebreide verslagen van eerste speelweek Jeugd LaCo

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de eerste speelweek van jeugd LaCo seizoen 2016-2017. Net als vorig jaar start de competitie met 16 teams. Goed om te zien dat er ook weer twee nieuwe lidorganisaties meedoen: de Darts Vereniging Stedendriehoek en de Darts Organisatie Threant zijn weer van de partij!

In poule A is regerend kampioen RDB goed begonnen. Op jacht naar de derde titel op rij won de RDB zijn eerste wedstrijd met 7-4 van de DVO-2. De TDV wist met 11-0 te winnen bij de PDB en de RDF won de thuiswedstrijd tegen de DBBR-1 met 7-4. In deze wedstrijd werd maarliefst zeven keer 180 gegooid.
In poule B won de RDO in een leuke wedstrijd thuis van de DBBR-2. Het werd 8-3 voor de thuisploeg. De tweede wedstrijd in deze poule eindigde in een 8-3 overwinning voor de DBMN ten koste van de DONHN.

In poule C vinden we de twee nieuwkomers terug. Beiden begonnen de competitie met een knappe overwinning. De DOT kwam met 4-1 achter tegen de FDB maar toonde veerkracht door via de teamgame op 5-5 te komen. Max Drenth wist het beslissende punt binnen te halen in de solopartij. De DVS wist in een thuiswedstrijd het jonge team van de DBA te verslaan met 8-3.

Voor alle uitslagen en de standen klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws