Alle uitslagen en verslagen LaCo: Beslissingen druppelen binnen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle uitslagen en verslagen LaCo: Beslissingen druppelen binnen

Alle uitslagen en verslagen LaCo: Beslissingen druppelen binnen

Afgelopen weekend stond er een vol LaCo-weekend op het programma. Steeds meer teams zijn zeker van de play-offs van de LaCo. Hieronder blikken we terug op de uitslagen en verslagen van afgelopen weekend.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames en jeugd klik hier.

Heren A
In de Heren A won DVS zijn partij met 13-4 van DONHN. Het puntentotaal van DVS komt nu op 6, waarmee zij zeker zijn van de play-offs. Ook RDB pakte afgelopen weekend de winst. Zij versloegen SDC met 12-5 en komen op 5 punten. Daarmee zijn ook zij zeker van de play-offs.

Heren B
In de Heren B wisten DBMN en DBBR hun wedstrijd te winnen. DBMN won met 12-5 van VDO en DBBR was met 13-4 te sterk voor FDB. De DBMN en DBBR zijn daardoor zeker van de play-offs.

Heren C
In de Heren C was BDC al zeker van de eerste plek. Afgelopen weekend deden zij hun sportieve plicht: ze versloegen DSWN met 11-6. Onder de BDC is het nog ontzettend spannend. Voorafgaand aan de speelronde stonden alle teams op 2 punten. De winnaar van DORA - DVK zou een belangrijk punt pakken in de strijd om een play-offticket. Het werd DORA die dat punt pakte (12-5), waardoor zij momenteel de tweede plaats bezetten.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames en jeugd klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws