Alle uitslagen en verslagen van LaCo Play-Offs op een rij geplaatst Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle uitslagen en verslagen van LaCo Play-Offs op een rij geplaatst

Alle uitslagen en verslagen van LaCo Play-Offs op een rij geplaatst

Sporthal Corlaer was vandaag opnieuw het decor voor de LaCo play-offs. Acht herenteams en acht vrouwenteams hadden zich, na een lange competitie, geplaatst voor deze spannende dag. Klik hier voor de uitslagen en eindstanden van de reguliere competitie.

Alle teams spelen drie wedstrijden tijdens de play-offs. De beste twee teams van iedere poule zullen op zaterdag 9 juni terugkomen voor de finaledag. Zij spelen op die dag kruisfinales en de finale voor de titels. Vorig jaar wisten de heren van DBBR en de dames van DSWN de titel te pakken. Op 9 juni weten we wie de nieuwe kampioenen zijn!

Dames
De dames van RDB waren goed voorbereid naar Nijkerk gekomen. Alle drie de poule wedstrijden werden gewonnen. Ook de dames van DBMN wisten zich opnieuw te plaatsen voor de finaledag. In poule B bleef DSWN ongeslagen en ook hen zien we dus terug op de finaledag samen met de dames van DONHN. Zij verloren van de dames uit Den Haag maar wisten vervolgens wel te winnen van DVO en FDB.

Dames uitslagen

Poule A:
RDB - DVS 9-2
DBMN - DBA 7-4
RDB - DBMN 6-5
DVS - DBA 2-9
RDB - DBA 8-3
DVS - DBMN 4-6

Poule B:
DSWN - FDB 8-3
DVO - DONHN 5-6
DSWN - DONHN 7-4
DVO - FDB 6-5
FDB - DONHN 4-7
DVO - DSWN 4-7

Halve finale:
RDB - DONHN
DSWN - DBMN

Heren
In poule A was het heel spannend. Het lukte DVS om zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor de halve finale. Ook BDC mag zich volgende week nogmaals melden in Nijkerk. DVS was te sterk voor DBMN en DVO. BDC wist te winnen van DVO en DBMN. Bij de heren in poule B liet regerend kampioen DBBR er geen gras over groeien. Met duidelijke cijfers werden de drie poulewedstrijden gewonnen van DBA, DORA en RDB en was de buit binnen. Ook DBA plaatste zich voor de finaledag door te winnen van RDB en DORA.

Heren uitslagen

Poule A:
DBMN - DVS 7-10
DVO - BDC 8-9
DBMN - BDC 7-10
DVS - DVO 7-10
DVO - DBMN 4-9
BDC - DVS 6-10

Poule B:
DBBR - DBA 10-7
RDB - DORA 4-13
DBBR - DORA 14-3
DBA - RDB 12-5
DORA - DBA 3-10
DBBR - RDB 9-4

Halve finale:
DVS - DBA
DBBR - BDC

Tekst: Nederlandse Darts Bond

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws