Uitslagen en verslagen LaCo wedstrijden afgelopen zaterdag op een rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen en verslagen LaCo wedstrijden afgelopen zaterdag op een rij

Uitslagen en verslagen LaCo wedstrijden afgelopen zaterdag op een rij

Afgelopen zaterdag stonden er zowel wedstrijden op het programma in de senioren LaCo als in de Jeugd LaCo. Bij deze een overzicht van alle wedstrijden.

Senioren
In de heren competitie wist regerend kampioen DBA de DORA op zijn eerste nederlaag van het seizoen te trakteren. In een spannende pot werd het 9-8 voor Almere, waarbij Daniel Brouwer in de beslissende solo wist te winnen van Wouter Rietveld. In dezelfde poule was er nog een 'close game' tussen DSWN en DVO. Uiteindelijk werd het 9-8 voor de DSWN. DVK heeft zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. Thuis werd de ZDF met 10-7 verslagen! Poule B wordt na dit weekend aangevoerd door de SDC dat met 11-6 won van de BDC. Ook de DBBR pakte belangrijke punten door van de RDO te winnen met 10-7. In poule C nam DBMN de koppositie over door met 12-5 de DVS terug te wijzen. Belangrijke punten waren er ook voor de DOGD, dat na een 8-5 achterstand met 9-8 wist te winnen.

Bij de dames verstevigde DSWN haar koppositie doordat zij met 8-3 te sterk waren voor de DVO. De ZDF pakte haar tweede overwinning van het seizoen door met 6-5 de PDB te verslaan. Het gevecht om de tweede plaats is erg spannend in deze poule. In poule B won de DBBR op het nippertje van de RDO met 6-5 en in poule C zagen we een comeback van de RDB dat een 5-2 achterstand omboog in een 6-5 zege.

Jeugd
In poule A werden twee prachtige wedstrijden gespeeld op het scherpst van de snede! Koploper DBMN-A speelde tegen hekkensluiter DSWN. Een walk-over werd het zeker niet. Het aantal 180-ers was bijna niet bij te houden en de wedstrijden waren ontzettend spannend. Uiteindelijk behield DBMN zijn ongeslagen status en werd het 6-5. Dezelfde uitslag stond op het scorebord bij de wedstrijd tussen de FDB en de DVO-1. De DVO-ers waren de uiteindelijke winnaars.

In poule B kwamen alle teams samen in Beuningen voor een gezamenlijke speeldag. Voor de middagpauze wist de DVO-2 met 7-4 te winnen van de PDB, won de RDB met 9-2 van de TDV en versloeg de DONHN de DBMN-B met 8-3. Na de prima verzorgde lunch in café de Vrijboom stonden er nog drie wedstrijden op het menu. De TDV wist een zege te pakken tegen de DONHN (7-4), de DBA-1 won met 9-2 van de DVO-2 en tenslotte moest de DBMN-B zijn meerdere erkennen in de RDB (2-9).

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws