Uitslagen en wedstrijdverslagen van Jeugd Landelijke Competitie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen en wedstrijdverslagen van Jeugd Landelijke Competitie

Uitslagen en wedstrijdverslagen van Jeugd Landelijke Competitie

Afgelopen zaterdag stonden er zes wedstrijden gepland in de jeugd LaCo competitie. Kris kras door het land waren teams vertegenwoordigd, want er werd gespeeld van Noord Scharwoude tot Beuningen en van Den Haag tot Vroomshoop.

Poule A
Koploper DBMN-A wist ook zijn zesde wedstrijd in winst om te zetten. Thuis tegen de FDB werd er met 8-3 gewonnen. Tijdens de wedstrijd werd er maarliefst vijf keer 180 gegooid. Namens DBMN gooide Jaimy van Bavel er twee en Gian van Veen er eentje. Voor de FDB gooiden Patrick de Velde Harsenhorst en de jarige Meinte Hibma een maximale score. Debutant DBA-Club 208 won alweer voor de vijfde keer dit seizoen en doet het fantastisch in poule A. Afgelopen zaterdag wonnen de kids uit Urk met 8-3 bij de DSWN dat ook steeds meer puntjes begint te sprokkelen. De laatste wedstrijd uit deze poule ging tussen de DVO-1 en de RDF. De Roosendaalse Darts Federatie bleef goed bij, maar moest uiteindelijk met 7-4 haar meerdere erkennen in het sterke DVO.

Poule B
DBA-1 won de uitwedstrijd in Amersfoort van de DBMN-B met 8-3. Ook de RDB deed goede zaken door met 11-0 te winnen van de PDB. De 'Peellanders' hebben nog niet gewonnen in de jeugd LaCo, maar dat het met het talent wel goed zit bleek vorige week tijdens de inhaalwedtrijd tegen DVO-2. Daarin gooide Luuk de Greef (11 jaar oud!) namelijk een fantastische 170-finish. In de laatste wedstrijd van deze poule wist de DONHN de DVO-2 te verslaan met 9-2.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws