V. Duivenbode sterkste op 7e Makkie Moneydarts, v/d Boogaard 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

V. Duivenbode sterkste op 7e Makkie Moneydarts, v/d Boogaard 2e

V. Duivenbode sterkste op 7e Makkie Moneydarts, v/d Boogaard 2e

Maandagavond 25 juli mochten we weer 33 deelnemers verwelkomen op de 7 Makkie Moneydarts in Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel. De poules werden wederom verspreid afgewerkt over de 9 aanwezige banen, alvorens we van start konden met de winnaars- en verliezersronde.

Het deelnemersveld in de verliezersronde herbergde veelal spelers die regelmatig hun kunsten vertonen in de winnaarsronde, wat dus al vroeg leidde tot diverse spannende partijen. Uiteindelijk bleken Danny Noordijk en Wesley van Beekum hier het beste tegen bestand en plaatsten zij zich voor de finale. Danny was op zijn pad te sterk voor Arwaldo Fioole, Jos Solleveld en Corné Groeneveld, terwijl Wesley op zijn beurt korte metten maakte met Kelvin Hooimeijer, Melvin van Hulst en Luciano Patiradj.

Ook de finale tussen beide heren bleek er een spannende te worden, waarin de laatste leg uitsluitsel moest brengen. Hierin was Wesley de koelbloedigste en schreef zodoende de verliezersronde op zijn naam ten kosten van Danny.

Kwartfinale:

Danny Noordijk 3-0 Jos Solleveld

Liza Burggraaf 1-3 Corné Groeneveld

Melvin van Hulst 0-3 Wesley van Beekum

Luciano Patiradj 3-1 Jerome Hostmann

Halve finale:

Danny Noordijk 3-0 Corné Groeneveld

Wesley van Beekum 3-2 Luciano Patiradj

Finale:

Danny Noordijk 3-4 Wesley van Beekum

In de finale van de winnaarsronde mochten we ons opmaken voor het 3e finaleonderonsje tussen Mike van Duivenbode en Patrick van den Boogaard tijdens de Makkie Moneydarts 2016, waarin beide heren één maal wisten zege te vieren. Waar Mike op zijn weg naar de finale afrekende met Arnod Timmermans, Rene Molendijk, Zereso Zeverboom en Wesley Plaisier was Patrick te sterk voor Willy van Casteren, Dylan van Beers en Jaimy van Bavel.

De finale werd gekenmerkt door de relatief veel gemiste dubbels, waar het scorend zeker niet tegenviel. Uiteindelijk bleek Mike het scherpst op de dubbels en schreef hij met een 6-2 overwinning de 7e Makkie Moneydarts op zijn naam.

Kwartfinale:

Francois van Dungen 3-4 Wesley Plaisier

Zereso Zeverboom 0-4 Mike van Duivenbode

Iwan Hoek 2-4 Jaimy van Bavel

Dylan van Beers 1-4 Patrick van den Boogaard

Halve finale:

Wesley Plaisier 3-5 Mike van Duivenbode

Jaimy van Bavel 4-5 Patrick van den Boogaard

Finale:

Mike van Duivenbode (81,8) 6-2 Patrick van den Boogaard (80,7)

Daarnaast was Mike ook met 7 stuks verantwoordelijk voor het grootste aandeel in de gegooide 180’ers en kwam de hoogste finish van 155 uit handen van Wesley Plaisier. Beste dame werd Liza Burggraaf met een plek in de kwartfinale van de verliezersronde.

De finale is terug te kijken via de onderstaande link:
https://www.facebook.com/darts.HWDarts/videos

Maandagavond 1 augustus kan er weer tot 19:45 ingeschreven worden voor de 8e Makkie Moneydarts. Daarnaast zijn we ook op zaterdag 20 augustus te vinden in Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel voor alweer de 3e editie van de Open ’s-Gravendeel Koppels & Singles. Met een aantrekkelijke 1e plek van €400,- beloofd het weer een mooi evenement te worden en kijken we uiteraard uit naar wie er in het rijtje van winnaars gaat komen naast Mike de Decker en Erik van Rijswijk / Michael van Dijk (1e editie) en Mike van Duivenbode en Kim Huybrechts / Sven Wens (2e editie). Meer informatie over dit evenement is te vinden op onze website www.hw-darts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws