Van der Zande met nieuwe sponsor op jacht naar BDO tv-toernooien Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van der Zande met nieuwe sponsor op jacht naar BDO tv-toernooien

Van der Zande met nieuwe sponsor op jacht naar BDO tv-toernooien

Afgelopen week is Davy van der Zande een sponsorovereenkomst overeengekomen met Dartskantine Resort de Molenheide uit Schijndel. De dartskantine uit Schijndel staat bekend om de druk bezochte dinsdagranking en de zaterdagavond toernooien waar altijd veel deelnemers op af komen. Binnenkort gaat weer een nieuwe ranking op de zaterdagavond beginnen. Sandra, Kupke en David geven Davy de kans om het BDO circuit af te gaan. Door deze financiële steun is Davy in staat de grotere toernooien af te gaan en dat hij zich niet meer druk hoeft te maken over het financieel plaatje.

Davy van der Zande: “Ik ben heel erg blij dat Sandra, Kupke en David mij deze kans geven. Ik kan me nu vol richten op het darten en ik ben hier dartskantine de Molenheide heel dankbaar voor. Samen met de financiële steun van Oranjebar (Peter van de Broek) ga ik dit seizoen proberen mij te plaatste voor de BDO televisie-toernooien.

Dartskantine: ”Wij zijn verheugd Davy een kans te geven om zich te plaatsen voor de grotere toernooien. We zijn overtuigd van zijn talent en hopen dan ook dat dit voor hem het extra zetje in de rug is om de top te bereiken.”

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws