Van Mastrigt weer beste in Dongen, Driessens/Van Gorp koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van Mastrigt weer beste in Dongen, Driessens/Van Gorp koppels

Van Mastrigt weer beste in Dongen, Driessens/Van Gorp koppels

Zondag 1 maart j.l. vond er weer een toernooi plaats voor de open ranking in Café De Valk in Dongen. Er werd een single en koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, de single k.o. Beide toernooien hadden aansluitend een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Dean de Wulf en Thijs Gremmen werden Peter Driessens en Leon van Gorp finalisten. Nico Steenbergen en Maikel Aben werden finalisten door winst op Corné van Mastrigt en Ad Timmermans. In de finale ging de winst met 4-0 naar Leon en Peter.

De verliezersronde werd met 3-1 gewonnen door Rob de Waal en Roy Snelders tegen Piet van Andel en Marco Verwey.

De hoogste uitworp ging naar Nico Steenbergen met 112.

Hierna gingen de singles van start. Corné van Mastrigt ging naar de finale door winst op Maikel Aben. Na 2 x 180 leek Corné op de weg naar een 9 darter, de 7e dart was jammer genoeg geen triple, na 1 misser op de dubbel ging de leg hierna in 11 darts uit.
Dean de Wulf werd finalist door winst op Peter Driessens. In de finale ging de winst met 5-3 naar Corné, proficiat, het was zijn 50e toernooiwinst in De Valk. (24 single en 26 koppels)

Nico Steenbergen won met 4-1 in de finale van de verliezersronde tegen Dennis van Strien.

De hoogste uitworp ging bij de singles naar Dean de Wulf met 148. Corné van Mastrigt gooide 120 uit en Ralph van der Linden 112.

In totaal werd er 17 keer 180 gegooid die allen weer werden beloond met een gratis consumptie. Corné van Mastrigt scoorde er de meeste n.l. 5. 4x 180 was er voor Peter Driessens. Dean de Wulf en Peter Groeneveld hadden er 2. 1x 180 lieten Joep Smetsers, Maikel Aben, Marco Verwey en Rob de Waal noteren.

De uitslag:
WINNAARS SINGLE -
1. Corné van Mastrigt
2. Dean de Wulf
3. Maikel Aben
Peter Driessens
5. Leon van Gorp
Ralph van der Linden
Rob de Waal
Roy Snelders

Volgende toernooi voor de ranking op zondag 15 maart. Kijk ook op www.falkie.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws