Vanaf woensdag 7 mei de 20ste editie van de Zomercup Almere Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vanaf woensdag 7 mei de 20ste editie van de Zomercup Almere

Vanaf woensdag 7 mei de 20ste editie van de Zomercup Almere

Vanaf woensdag 7 mei a.s. zal de 20ste editie van de Zomercup van start gaan. Dit evenement dat in Almere en omstreken zeer bekend is onder de darters zal ook dit jaar weer verzekerd zijn van een grote opkomst, vorig jaar was de gemiddelde opkomst maar liefst 80 darters per week. De organisatie is ook al 20 jaar in handen van Ton Duker, John Fritschy en Albert Hinkema. Dit unieke evenement wordt gekenmerkt door de gezellige sfeer en de sportiviteit onder de deelnemers en doordat er eerst in poules wordt gespeeld is iedere deelnemer zeker van 2 wedstrijden alvorens aan de knock-out rondes wordt begonnen.

De Zomercup heeft voor de dames een apart toernooi zodat zij hun krachten met elkaar kunnen meten. 18 Weken zal er gespeeld worden op de woensdagavonden in Sportcafé het Wapen van Almere Hengelostraat 8a, een perfecte gelegenheid met 11 dartsbanen, inschrijven á 3 euro vanaf 19.00 uur tot de aanvang van het toernooi om 20.00 uur, leeftijd vanaf 16 jaar. Na loting met de computer zullen de eerste wedstrijden direct om 20.000 uur aanvangen, op tijd inschrijven en aanwezig zijn is dus belangrijk. De kampioenen van vorig jaar, bij de heren Nick Kuipers en bij de dames Tamara Versteeg die de laatste 6 jaar al 5 keer de titel op haar naam heeft geschreven, zullen hun best doen om hun titel te verdedigen.

De finale wordt gespeeld op zondag 7 september en iedereen die 10 keer aanwezig is geweest plaatst zich automatisch voor de eindstrijd. De ranking zal bestaan uit de 12 beste resultaten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele keer mee te doen. Tijdens de duur van het toernooi is het van belang om zo ver mogelijk te komen, hoe verder je komt des te meer geld krijg je in je spaarpot, hierdoor krijgt iedereen die zich plaatst voor de finale een geldprijs.

Tijdens deze jubileumeditie zal er wekelijks 10 euro te verdienen zijn voor een zogenaamde superfinish, de eerste die bijvoorbeeld 121 uitgooit krijgt dan 10 euro cash in handen, als de superfinish niet wordt gegooid gaat het geld naar de volgend week en zou je dus zomaar 20 euro kunnen winnen. Wekelijks wordt er onder de deelnemers een staatslot verloot. Tevens zullen er waardebonnen worden verloot van 123darts.nl, Doets Service Punt en Simply Beautifull.

Meer informatie is te vinden op www.zomercup.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws