Vanwege succes komt Barney Academy nogmaals naar Urk en Delft Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vanwege succes komt Barney Academy nogmaals naar Urk en Delft

Vanwege succes komt Barney Academy nogmaals naar Urk en Delft

Het dartvirus... Veel kinderen en ouderen zijn er mee ‘besmet’. Je ziet alle dartprofessionals op televisie en je bent jaloers op hun tactiek, hoe snel ze kunnen rekenen en je vraagt je af hoe ze hun darthouding bepalen. Je denkt: ‘wat nou als ik eens dart les van deze professionals krijg…’. Bij de Barney Academy is dat mogelijk. Altijd al willen darten met Raymond van Barneveld? Zijn tips, trucs en adviezen willen zien en horen? Dit is je kans!

Inhoud dart clinic
Tijdens de Barney Academy staat darten centraal. Deze dart clinic staat volledig in het teken van het darten. Wat is de beste houding? Welk gooitempo heeft het beste resultaat? Hoe kan ik het beste gooien? Al deze punten worden besproken, door de dart held ‘Barney’ zelf. Je krijgt individuele aandacht en tips om jouw dartspel te verbeteren en hij leert jullie geconcentreerd te blijven en de trucjes van je tegenstander te negeren.

Naast Raymond van Barneveld is ook Jacques Nieuwlaat, de mastercaller en stem van RTL 7, aanwezig tijdens deze dart clinic. Hij kan je alles vertellen over de beste manier van rekenen en hoe je strategisch moet uitgooien.

Verder wordt er tijdens de Barney Academy aandacht besteed aan dartmaterialen. Welk gewicht en welk soort steel past het beste bij jou? En waar moet je op letten tijdens het aanschaffen van shafts en flights? Op deze manier kom je er achter wat de beste dartpijlen voor jou zijn, waarmee jij elk potje zult winnen. De Barney Academy wordt op deze manier een dag vol inspiratie.

Twee professionals die je meenemen in de wereld van het darten. Een ultieme dag voor jou als darter. Of je nu dart voor je plezier, of meedoet aan wedstrijden. De Barney Academy is voor iedereen geschikt.

De Barney Academy, dat is iets voor mij
Vanwege het succes van de vorige editie staat de Barney Academy dit keer meerdere keren in de planning. Op zaterdag 18 oktober en zondag 19 oktober a.s. staat er tweemaal per dag een Barney Academy gepland.

De tijden en locaties zijn als volgt:
Zaterdag 18 oktober 13:00 – 17:00 uur in Urk
Zaterdag 18 oktober 18:30 – 22:30 uur in Urk
Zondag 19 oktober 13:00 – 17:00 uur in Delft
Zondag 19 oktober 18:30 – 22:30 uur in Delft

De kosten zijn € 75,00 per persoon.

Je kunt je aanmelden via www.darten.nl/barney-academy. Meld je nu aan en beleef fantastische dag vol darts. Vol=Vol.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws