V/d Boogaard sterkste op 6e Winners Zomerranking, V. Duivenbode 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

V/d Boogaard sterkste op 6e Winners Zomerranking, V. Duivenbode 2e

V/d Boogaard sterkste op 6e Winners Zomerranking, V. Duivenbode 2e

Vrijdagavond 22 juli stond weer in het teken van de Winners Zomerranking in Winners Café te Numansdorp. Op het 6 toernooi van deze cyclus mochten we ditmaal weer een relatief rustig deelnemersaantal verwelkomen van 33, welke over de aanwezige borden werden verspreid voor de gebruikelijke poulefase alvorens we van start konden gaan met de winnaars- en verliezersronde.

In de finale verliezersronde kwamen we, net als vorige week, Geordie Martis tegen. Nadat hij in de poulefase Zereso Zeverboom en Mike van Duivenbode voor zich moest dulden, schakelde hij vervolgens Leroy Spil, Danny Noordijk en John Bolluyt uit en mocht hij de confrontatie aan gaan met Shaties Hoebdar. Shaties belandde in de verliezersronde na verliespartijen tegen Jisse de Boer en Dominique Kudret, maar herstelde zich vervolgens goed door geen leg meer af te staan aan Mike de Kruijf, Pascal den Tuinder en Arjan Versendaal.

Waar Geordie vorige week nog in de laatste leg het onderspit dolf na een gelijkwaardige strijd, wist hij ditmaal wel de laatste beslissende leg binnen te halen en schreef hij zodoende met een 4-3 overwinning de verliezersronde op zijn naam ten koste van Shaties.

Kwartfinale:

Geordie Martis 3-1 Danny Noordijk

Joke Meijer 2-3 John Bolluyt

Lesley van Schijndel 2-3 Arjan Versendaal

Shaties Hoebdar 3-0 Pascal den Tuinder

Halve finale:

Geordie Martis 3-0 John Bolluyt

Arjan Versendaal 0-3 Shaties Hoebdar

Finale:

Geordie Martis 4-3 Shaties Hoebdar

Ook in de finale van de winnaarsronde zagen we eenzelfde naam als vorige week terug; het was Mike van Duivenbode die zich ten koste van Wesley van Beekum, Dominique Kudret en Stefano van Engelen voor zijn 2e finale op rij wist te plaatsen. Hierin mocht hij het opnemen tegen Patrick van den Boogaard, die zich met de nodige strijd wist te ontdoen van Corné Groeneveld, Nigel van Milligen en Rudi Minnebach.

In de finale was het Mike die direct het voortouw pakte, snel een break plaatste en voorsprongen van 2-0 en 4-2 nam. De drie daaropvolgende legs werd Patrick sterker waar Mike afzwakte en wist hij een voorsprong te nemen van 5-4, welke Mike beantwoordde met de gelijkmaker voor de beslissende laatste leg. Hierin startte Patrick echter direct sterk en gaf hij deze voorsprong niet meer uit handen, waardoor hij met een 6-5 overwinning het 6e toernooi van de Winners Zomerranking op zijn naam schreef.

Kwartfinale:

Rudi Minnebach 4-0 Jisse de Boer

Patrick van den Boogaard 4-3 Nigel van Milligen

Mike van Duivenbode 4-0 Dominique Kudret

Stefano van Engelen 4-3 Roy Moerenhout

Halve finale:

Rudi Minnebach 2-5 Patrick van den Boogaard

Mike van Duivenbode 5-3 Stefano van Engelen

Finale:

Patrick van den Boogaard (76,3) 6-5 Mike van Duivenbode (79,0)

Verders was Stefano van Engelen met 6 stuks verantwoordelijk voor het grootste aandeel in de gegooide 180’ers en kwam de hoogste finish van 130 uit handen van Jisse de Boer. Beste dame werd Joke Meijer met een plek in de kwartfinale van de verliezersronde.

Vrijdagavond 29 juli kan er weer tot 19:45 worden ingeschreven voor het 7e toernooi van de Winners Zomerranking in Winners Café te Numansdorp. Daarnaast is het klassement te vinden via de onderstaande link:

http://hw-darts.nl/toernooien/5e%20editie%20winners%20zomerranking%202016/klassement.html

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws