V/d Zande wint laatste kwalificatie OSR, deelnemers finaledag bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

V/d Zande wint laatste kwalificatie OSR, deelnemers finaledag bekend

V/d Zande wint laatste kwalificatie OSR, deelnemers finaledag bekend

De laatste punten van de 14e editie van de Oranjebar Super Ranking zijn gisteren verdeeld en aan het eind van de avond konden de deelnemers voor de finaledag aanstaande dinsdag worden vastgesteld.

De twaalfde kwalificatieavond kende weinig bijzonderheden behalve het feit dat de enige vrouwelijke deelnemer, Tharissia Erinussa, zich deze keer bij de laatste acht wist te spelen, het aantal maximale scores van Davy van der Zande (9) en Wouter Vaes (8) en de hoogste finish 156 (Kevin Verbakel) bedroeg.

De kwartfinales werden gewonnen door Wouter Vaes, Kevin Verbakel, Oswin Streden en Davy van der Zanden. Wouter en Davy wisten zich vervolgens via een 4-2 zege naar de finale te spelen waarin aanstaande vader Davy met 5-2 te sterk was voor tegenstander Wouter. Beide finalisten wisten zich dankzij het behaalde resultaat tijdens deze avond te plaatsen voor de finaledag.

Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Davy van der Zande 2. Wouter Vaes 3. Oswin Streden en Kevin Verbakel.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Volgende week dinsdag zal de finaledag van de Oranjebar Super Ranking 14 worden gespeeld waarvoor de volgende spelers zijn gekwalificeerd;

Gekwalificeerd
Yoeri Duijster Erik van Engeland
Roel Donkers Ruud Thijsen
Kevin Verbakel Taco Boogaard
Oswin Streden Peter van den Broek
Bjorn Brans Ardy Slegers
Ruud Tuijtelaar Johnny Vos
Davy van der Zande Wessel Driessen
Wouter Vaes Nico Thissen

Reserves
Gerard de Jong
Thomas Thijs

Tevens zal er deze avond voor de aanwezige dartspelers die zich niet voor de finaledag hebben gekwalificeerd vanaf 20:00 uur een extra darttoernooi worden georganiseerd met prijzen in natura. Een extra reden om de dinsdagavond door te brengen in de Oranjebar in Mariahout waar we het niet mooier kunnen maken maar wel gezelliger.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws