VEDC Enschede dartcompetitie komend seizoen in een nieuwe opzet Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

VEDC Enschede dartcompetitie komend seizoen in een nieuwe opzet

VEDC Enschede dartcompetitie komend seizoen in een nieuwe opzet

De VEDC staat aan de vooravond van alweer het vierde seizoen van een dartcompetitie binnen de gemeente Enschede. Elk seizoen is de VEDC iets gegroeid, zowel in het aantal leden als ook in het aantal deelnemende teams. Voor het nieuwe seizoen hebben zich 30 teams (197 leden) ingeschreven en er zal gespeeld worden op 18 locaties binnen de gemeente Enschede.

Op verzoek van veel deelnemende teams en leden is de competitie opzet voor het nieuwe seizoen veranderd. Het seizoen 2014-2015 is opgesplitst in twee delen. In het eerste gedeelte (najaarscompetitie) worden alle teams ad-random over de diverse poules verdeeld. De beste teams uit de najaarscompetitie worden dan in de voorjaarscompetitie bij elkaar ingedeeld in een sterke poule. De overige teams worden weer verdeeld in de overige poules, die dus allen gelijkwaardig zijn, hetgeen de spelvreugde bevordert.

Door middel van deze opzet hoopt de VEDC haar imago van een "veredelde zomercompetitie" kwijt te raken. De teams hebben dus ook niet langer te maken met "elk jaar dezelfde gezichten", want juist in de najaarscompetitie zullen ze telkens ingedeeld worden bij andere teams. Aan het einde van het seizoen zullen de beste teams strijden om het ultieme eindkampioenschap van de VEDC. En tussendoor zal gedurende het gehele seizoen een bekerkampioenschap gehouden worden.

Start van het seizoen 2014-2015 is op maandag 8 september met de voorrondes van de bekercompetitie. De eerste competitiewedstrijden worden gespeeld op maandag 15 september. Meer informatie is te vinden op www.vedc-darts.nl.

Wilt u nog nadere informatie : bel met André Drenth (06-22439388) of stuur een mail naar [email protected]

Bestuur VEDC

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws