Verslag en uitslagen van laatste speeldag LaCo Jeugd Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag en uitslagen van laatste speeldag LaCo Jeugd

Verslag en uitslagen van laatste speeldag LaCo Jeugd

De LaCo jeugd speelde afgelopen zaterdag zijn laatste speeldag. Hieronder volgt een overzicht van de wedstrijden en het schema voor de finaledag.

Laatste speeldag
De belangrijkste wedstrijd voor het bepalen van de eindstand in poule A was die tussen de RDF en de RDB. De winnaar van deze wedstrijd zou zich plaatsen voor de finaledag. Regerend kampioen RDB won met 7-4 en zij mogen gaan proberen hun titel te verdedigen op 17 juni in Kamerik. De DBBR-1 bleek de sterkste in poule A. Afgelopen zaterdag wonnen ze met 11-0 van de PDB en dat betekende de negende overwinning uit tien wedstrijden. De laatste wedstrijd uit poule A eindigde in een 7-4 overwinning van de TDV op de DVO-2.

In poule B eindigde DSWN op de eerste plaats. Zaterdag werd er met 9-2 gewonnen van de RDO. De andere wedstrijd in poule B werd een prooi voor de DONHN dat met 10-1 de DBBR-2 versloeg.
In poule C werd FDB groepswinnaar, mede dankzij de 7-4 overwinning op DVS van afgelopen zaterdag. De DOT won met 6-5 bij DVO-1 en dat betekende dat zij tweede werden in de poule en de DVO-1 derde.

Voor meer informatie over o.a. de finaledag klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws