Verslag en alle uitslagen van de LaCo heren, dames en jeugd Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag en alle uitslagen van de LaCo heren, dames en jeugd

Verslag en alle uitslagen van de LaCo heren, dames en jeugd

Een nieuwe speelweek van de LaCo zit er alweer op. Afgelopen weekend kwamen de heren, dames en jeugd in actie en hieronder wordt teruggeblikt op de resultaten.

Heren A
De achtervoglers van koploper DVS, die een vrije week had, hebben geen fouten gemaakt. Zowel de DVO als de RDB won met 11-6. Dat gebeurde tegen respectievelijk SDC en DONHN.

Heren B
Dankzij een overwinning op FDB en de vrije week van DBBR gaat DBMN aan de leiding bij de heren B. Het werd 12-5 tegen de Friezen. In de andere wedstrijd van de heren B boekte DBA een ruime overwinning. Op bezoek bij de hekkensluiter VDO werd het 15-2.

Heren C
Ook in de zesde wedstrijd heeft BDC geen misstap gemaakt. In de thuiswedstrijd tegen DOGD werd het 10-7, waardoor zij zeker zijn van de eerste plaats in de competitie en dus een plek op de play-offs van de LaCo. In de andere wedstrijd van de heren C deed DORA goede zaken. Zij versloegen nummer 2 DSWN met 11-6. De nummers 2 tot en met 5 hebben nu allemaal twee overwinningen op hun naam.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing inclusief de dames en jeugd klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws