Verslag en uitslagen van Landelijke Competitie speelweek 1 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag en uitslagen van Landelijke Competitie speelweek 1

Verslag en uitslagen van Landelijke Competitie speelweek 1

Afgelopen zaterdag stond speelweek 1 op het programma in de Landelijke Competitie. Hieronder vindt u een overzicht van alle gespeelde wedstrijden.

Senioren
In poule A bij heren heeft de DVO de koppositie ingenomen dankzij een ruime 15-2 uitoverwinning op de RDB. Ook de DVS noteerde een klinkende zege. Met 14-3 werd er gewonnen bij de SDC dankzij o.a. vier keer 180 van Michel van der Horst. In poule B is regerend kampioen DBBR begonnen met een 10-7 overwinning op DBA en won de FDB met 11-6 bij de VDO. Poule C kent de DOGD als leider in de stand. De Groningers wonnen met 11-6 van de DVK, terwijl de BDC een knappe overwinning pakte tegen de DORA: 10-7.

Bij de dames liet nieuwkomer DVS zien een sterk team te hebben. Zij versloegen de dames van de SDC met 9-2. De DVO toonde veerkracht na een 5-1 achterstand tegen de RDB. Het werd 5-5 en via de beslissende solozege van Marlyn Houtman ging DVO toch met de overwinning aan de haal. De DONHN begon het seizoen met een 7-4 zege op de DVK. In poule B won DSWN met 8-3 van DBMN en versloeg de DBA de DBBR met 8-3.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de jeugd klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws