Verslag en uitslagen van Landelijke Competitie heren, dames en jeugd Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag en uitslagen van Landelijke Competitie heren, dames en jeugd

Verslag en uitslagen van Landelijke Competitie heren, dames en jeugd

Afgelopen zaterdag was het lange wachten over voor de selectieteams van de lidorganisaties: de LaCo ging van start. 16 herenteams, 13 damesteams en maarliefst 13 jeugdteams (vorig jaar 7!) gingen van start.

Heren LaCo
In poule A wisten de kampioenen van de laatste twee jaren, DBA en DSWN, een overwinning te boeken. DBA won nipt met 9-8 bij de DVO en DSWN won met 13-4 van de ZDF, dat na jaren van afwezigheid gelukkig weer terug is in de heren LaCo! Ook de DORA won zijn eerste wedstrijd. Met 13-4 werd de DVK verslagen.
In poule B een spannende pot tussen de DBBR en de SDC die met 9-8 werd gewonnen door de SDC. Ook de RDO won zijn eerste wedstrijd en wel met 10-7 van de DONHN. De BDC was vrij en komt komende zaterdag pas in actie.
Poule C wordt na speelweek één aangevoerd door de FDB dat met 11-6 te sterk was voor de DOGD. De andere wedstrijd werd met 9-8 gewonnen door de RDB tegen de DBMN. DVS was vrij.

Voor een verslag van de dames en jeugd klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws