Verslag van jaarlijks terugkerend 'Concern voor werk koppeltoernooi' Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag van jaarlijks terugkerend 'Concern voor werk koppeltoernooi'

Verslag van jaarlijks terugkerend 'Concern voor werk koppeltoernooi'

Afgelopen vrijdag 10 februari stond het jaarlijkse Concern voor werk toernooi op het programma. Al jarenlang is Dartclub 208 uit Urk de thuisbasis voor de vrienden van Johan Berkhout. Elke week zijn ze trouwe bezoekers en draaien ze mee in onze competitie. Een paar jaar geleden hebben ze eens nagedacht om een toernooi te organiseren voor mensen met een beperking die werken bij Concern voor werk. Wij als club vonden dit een geweldig initiatief! Sindsdien organiseren we dit toernooi elk jaar, en zo ook afgelopen vrijdag.

De organisatoren van het toernooi waren Johan Berkhout en Jan Sietsema. Deze 2 heren hebben het voor mekaar gekregen om een hoop spelers te krijgen voor het toernooi. We hebben verschillende mensen gekoppeld aan leden van onze dartclub, om zo de ervaring nog leuker te maken! We begonnen het toernooi met 24 koppels, en na een hoop leuke en spannende partijen, kwam het koppel Gert & John in de finale het gezellige koppel Henk Snijder en Kees Pasterkamp tegen! Henk Snijder wist het publiek en alle spelers te laten genieten door 2 maal 180 te gooien en ook nog eens 147 uit te gooien voor de wedstrijd! Dit was natuurlijk genieten voor Kees Pasterkamp die met trots de beker omhoog hielt! In de verliezersronde werden Alida Post en Bertus de Berg eerste.

Alle uitslagen: VR 1e Alida en Bertus, 2e Bart en Sander, 3e KD en Jeroen en 4e Jannes en Luut

WR 1e Kees en Henk, 2e Gert en John, 3e Andre en Marco en 4e Willem en Manon

Om een toernooi zoals dit te organiseren is het hebben van sponsoren erg belangrijk. De sponsoren hebben er voor gezorgd dat er voor iedereen lekkere hapjes, drankjes en mooie bekers waren. Alle sponsoren die dit hebben mogelijk gemaakt, bedankt! Ook de vele vrijwilligers die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt bedankt!

Sponsoren:

Bora Handelsonderneming, Jovi BV, DBS magazijn, Schoonmaakbedr. Gebr. Nentjes, Bouwbedr. De Zeewering, Koffeman metselwerken, zeevisbedrijven CUX 1 en SK 42 en UK 19, Sortas bv, Willem de Boer party service, Poortershuys, Keep fit, Het Achterhuis, Varia vis, Jan Romkes, Pieter Romkes, Simon Wezelman, Vruchteveen, Gerrit Lenting ADI dieselservice, Jan Ruizendaal vishandel, krepr, De Boer biologics, Jongens van de Fant, Woort production, Voegberdr. Muurling, Urker vishandel baarssen lelystad, Ten Napel heiwerk, Vivan accountants, Weba transport vof, Bakkerij Brouwer, Keur slager Brouwer, Bouw centrum Urk.

Dartclub 208 hoopt dat we dit toernooi nog vele jaren mogen organiseren! Want wat is er nou mooier om mensen zo’n onvergetelijke avond te bezorgen.

Nogmaals iedereen bedankt die bijgedragen heeft aan deze geweldige avond.

Tot volgend jaar.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws