Verslag training Nederlandse jeugdselectie met opzettelijke irritaties Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag training Nederlandse jeugdselectie met opzettelijke irritaties

Verslag training Nederlandse jeugdselectie met opzettelijke irritaties

Afgelopen zondag 29 maart heeft op initiatief van NDB bondscoach jeugd Hermien Straten een trainings- en kennismakingsmiddag plaatsgevonden voor 18 jeugdspelers die kans maken zich te plaatsen voor de Nederlandse Selectie 2015-2016. Hierbij waren ook de ouders en jeugdbegeleiders van de diverse lidorganisaties uitgenodigd.

In het clubhuis dartsvereniging Break-Out in Wijk bij Duurstede gingen de jeugdtalenten de strijd met elkaar aan in een singletoernooi en het programma werd afgesloten met enkele koppelpartijen. Hierbij werd het publiek getrakteerd op geweldige wedstrijden. In totaal werden er maar liefst negenentwintig 180-ers gegooid.

Om wat extra stress en diverse leermomenten in te bouwen voor onze toekomstige topdarters, waren de schrijvers geïnstrueerd om de spelers wat te pesten. Hierbij moet gedacht worden aan stiften laten vallen, niet stil staan, onjuiste scores opschrijven, schrijvers die met elkaar overleggen tijdens de wedstrijd en fotograferen met flits. De jeugdtalenten gingen daar bijzonder goed mee om.

Voor een verslag en foto's van deze dag klik hier.

Foto: Evert Zomer

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws