Verslag van returnpartij kwartfinale Europese Softtip Competitie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag van returnpartij kwartfinale Europese Softtip Competitie

Verslag van returnpartij kwartfinale Europese Softtip Competitie

De kwartfinale van de Europese Pro Softtip Competitie bestaat uit een thuis- en een uitwedstrijd. Op16 september hadden de spelers van JPInternational uit Cafe JPCoen te Hoorn het team DBL Bull Team uit Portugal met 7-4 verslagen. De return wedstrijd heeft helaas langer op zich laten wachten dan gepland, er was zelfs een moment dat ze door miscommunicatie waren uitgeschreven van de competitie. Gelukkig is dit allemaal rechtgezet en moesten de mannen van JPInternational 14 oktober aantreden om de 7-4 van de vorige keer te verdedigen.

De wedstrijd
De eerste leg (Teamcricket) werd gespeeld door Raymond Hoek en Dicky de Rooij welke door een aantal goede beurten op belangrijke momenten werd gewonnen, 1-0. Daarna moesten Andre Ruiter en Koen den Hartog, deze leg leek in de richting van Portugal te gaan maar gelukkig konden de mannen de achterstand in de leg ombuigen, 2-0. De twee legs daaropvolgend werden overtuigend gewonnen, 4-0. Er was nog maar één punt nodig voor een plaats in de halve finale.

Bij een 4-0 voorsprong begonnen de spelers uit Portugal bijzonder goed te gooien en voor JPInternational het wist hadden ze twee legs ingeleverd, 4-2. Raymond en Andre lieten in de 7e leg geen spaan heel van de tegenstander en tikte het winnende punt binnen, 5-2. Koen en Dicky denderde door en maakte er 6-2 van. De laatste 3 legs werden in het voordeel van Portugal gespeeld.

De halve finale
De einduitslag van deze wedstrijd was 7-4, opnieuw winst en JPInternational behoud hiermee zijn ongeslagen reeks welke nu is uitgebreid naar 21 wedstrijden. Wanneer de volgende wedstrijd wordt gespeeld maken we binnenkort bekend zodat iedereen die wil komen kijken weet wanneer en hoe laat het is.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws