Verslagen en uitslagen LaCo jeugd speelweek 4 poule A en B Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen en uitslagen LaCo jeugd speelweek 4 poule A en B

Verslagen en uitslagen LaCo jeugd speelweek 4 poule A en B

Speelweek nummer vier stond dit weekend op het programma voor de Jeugd LaCo teams. Hieronder een overzicht van de wedstrijden.

In poule A pakte de FDB zijn vierde zege op rij. DSWN bleef prima bij in de singles, maar moest zich daarna overgeven. Uiteindelijk werd het 9-2 voor de Friezen. Een mooie wedstrijd tussen de PDB en de RDB. De start was voor de Rivierenlanders maar na het tweede koppel had Peelland het initiatief en wonnen ze drie partijen en zeven legs op rij. Het eindschot was weer voor de RDB dat uiteindelijk met 7-4 wist te winnen. De laatste wedstrijd uit poule A werd met 11-0 gewonnen door de DONHN ten koste van de DBBR-2. Ook de DONHN doet het ontzettend goed dit seizoen met vier overwinningen uit vier wedstrijden. Op 2 december a.s. ontmoeten de beide koplopers (FDB en DONHN) elkaar in Friesland.

In poule B veroverde DBMN de koppositie door in eigen huis met 7-4 te winnen van de TDV. Regerend kampioen DVO wist de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Thuis tegen de KDO werd het 9-2.

Ook in poule C stonden twee wedstrijden op het programma. De DBBR-1 pakte zijn derde overwinning op rij door met 8-3 te winnen bij de RDO. Vijf keer mocht de maximale score van 180 genoteerd worden deze dag. De andere wedstrijd uit poule C was spannend en ging met 6-5 naar de DOT ten koste van de DVS.

Tekst: NDB Darts

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws