Verslagen en uitslagen van Landelijke Compeititie speelweek 2 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen en uitslagen van Landelijke Compeititie speelweek 2

Verslagen en uitslagen van Landelijke Compeititie speelweek 2

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek twee van de LaCo senioren. Er werden zes wedstrijden gespeeld bij zowel de heren als de dames.

Heren
In poule A een spannende wedstrijd in het Oosten des lands tussen de DVO en de SDC. Uiteindelijk ging de DVO er met hun tweede overwinnign van het seizoen vandoor danzij een 9-8 zege. Danny Blom zorgde via een beslissende solowinst op Peter van Grunsven voor het beslissende punt. De heren van de RDB wisten in dezelfde poule een ruime overwinning te pakken tegen de DONHN: 14-3.

De DBA wist in poule B een achterstand tegen VDO om te zetten in een 10-7 zege. Santino Broer wist namens de DBA een prachtige 170 finish te noteren. De DBMN kwam voor het eerst in actie en zij versloegen de FDB nipt in Friesland met 9-8.

In Veendam won de BDC zijn tweede wedstrijd van het seizoen met 10-7 van de DOGD. In diezelfde poule C was de finalist van vorig jaar, de DORA, met 11-6 te sterk voor de DSWN.

Dames
In poule A bij de dames zien we na deze week drie teams met twee overwinningen en drie teams met twee nederlagen. De DVO, de DONHN en de DVS zijn de gelukkigen. DVO versloeg de SDC met 10-1 en de DVS won van de DVK met 7-4. De wedstrijd tussen de DONHN en de RDB was het spannendst en de sologame moest de beslissing brengen. Sharon Jansen versloeg Lisa Schattevoet en daarmee was de winst voor de DONHN een feit.
In poule B pakte DBA de tweede overwinning van het seizoen door VDO te verslaan met 7-4. De FDB won met 8-3 van de DBMN en regerend kampioen DSWN ging verrassend onderuit in Leiden tegen de DBBR: 6-5.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de standen en statistieken klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws