Verslagen en uitslagen van speelweek 8 Landelijke Competitie op rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen en uitslagen van speelweek 8 Landelijke Competitie op rij

Verslagen en uitslagen van speelweek 8 Landelijke Competitie op rij

Afgelopen zaterdag stond speelweek 8 van de LaCo op het programma. Hieronder volgt een verslag van de gespeelde wedstrijden.

Heren
De DORA blijft boven aan staan in poule A. De uitwedstrijd tegen de DVO werd met 12-5 gewonnen. Ook de nummers twee en drie deden wat van hen verwacht werd. De DSWN versloeg de DVK met 12-5 en met dezelfde cijfers was de DBA de ZDF de baas. In de strijd om de playoff tickets wist de DBBR een belangrijke zege te pakken tegen de BDC (11-6).

De DONHN pakte zijn laatste strohalm door de SDC te verslaan met 11-6. De DONHN staat nog steeds onderaan, maar is zeker nog niet kansloos voor de playoffs. In poule B wist de RDB een 13-4 zege te pakken tegen de DVS. Daarmee stegen ze naar de tweede plaats in poule C achter koploper DBMN.

Dames
DSWN wist ook haar zevende wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. Tegen de PDB werd het 9-2. De Zeeuwse dames zijn aan een prachtig seizoen bezig. Tegen de DBA werd alweer de derde zege van het seizoen gepakt (6-5). Na jaren lange afwezigheid lonken de playoffs voor de ZDF.

In poule B behaalde de DONHN een belangrijke zege op de SDC met 9-2. De DONHN lijkt hiermee de playoffs te gaan halen, al is dit nog niet zeker. In poule C ging regerend kampioen DBMN in eigen huis onderuit. De Friese dames, die eerder dit seizoen ook al wonnen van DBMN, waren met 7-4 te sterk.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws