Alle verslagen en uitslagen van vierde speelweek LaCo op rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle verslagen en uitslagen van vierde speelweek LaCo op rij

Alle verslagen en uitslagen van vierde speelweek LaCo op rij

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek vier van de LaCo. Hieronder vindt u een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Heren
De teams van DVS en DVO zijn ook na dit weekend nog steeds ongeslagen. De DVS won met 11-6 bij de RDB en Tokan Ata wist tijdens deze wedstrijd namens DVS een mooie 161-finish te gooien. De DVO kwam met 7-4 achter tegen de DONHN, maar was net op tijd bij de les om de punten in eigen huis te houden: 10-7. Tijdens de volgende speelronde ontmoeten de twee koplopers elkaar in Apeldoorn.

De topper in poule B eindigde in een verrassende overwinning voor de DBMN tegen regerend kampioen DBBR. De Midden Nederlanders wonnen met 11-6. De tweede wedstrijd uit poule B werd gespeeld in Friesland tussen de FDB en de DBA. Het zou een spannende wedstrijd worden waarbij de DBA net aan het langste eind trok: 8-9.
In poule C wist de DORA zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. In het eigen Landsmeer versloegen ze de DOGD met 11-6. De tweede wedstrijd in poule C ging tussen de DVK en de DSWN. De Hagenezen van DSWN boekten een 10-7 zege.

Dames
De topper in poule A ging tussen twee teams die nog ongeslagen waren: de DVO en de DONHN. De dames van de DONHN lieten er geen gras over groeien en wonnen met 9-2. In dezelfde poule klom de RDB, verliezend finalist van vorig jaar, naar de derde plaats door te winnen van de DVS (7-4). Tenslotte pakte de DVK de eerste overwinning van het seizoen. Via een beslissende solozege van Sylvia van Hoolwerff op Marissa Rabelink werd het 6-5 voor Kennemerland.

In poule B was het treffen tussen de FDB en de DBA net als bij de heren erg spannend. De solopartij moest de beslissing brengen en deze werd gewonnen door FDB'er Megan Nuwolt ten koste van Sanne Wheatman (DBA). Regerend kampioen DSWN won met 10-1 bij de VDO en de DBMN pakte haar eerste overwinning door de DBBR te verslaan met 7-4.

Voor alle uitslagen, standen en statistieken klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws