VIDEO: Michael van Gerwen gespot in tattooshop! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

VIDEO: Michael van Gerwen gespot in tattooshop!

VIDEO: Michael van Gerwen gespot in tattooshop!

Samen met hoofdsponsor KeukenConcurrent is Michael Van Gerwen in een tattooshop gespot. Van Gerwen zou een deal hebben gemaakt: als het ontwerp van KeukenConcurrent speciaal en uniek was, zou hij er een tattoo van laten zetten.

Even waren fans van Van Gerwen bang dat de darter uit Vlijmen van plan was om een tattoo te laten zetten. Het feit dat hij was gespot met hoofdsponsor KeukenConcurrent, gaf het idee dat er een bijzonder plaatje aan zat te komen. Al gauw bleek niets minder waar. Van Gerwen speelde de hoofdrol in een promotievideo met KeukenConcurrent. En wij hebben onze handen weten te leggen op de eerste beelden.

Al ziet van Gerwen een nieuwe tattoo niet zo erg zitten, hij is wel benieuwd naar de creaties van zijn fans. Upload jouw sponsor ontwerp op deze speciale Michael van Gerwen pagina en maak kans op finalekaarten voor het WK in Londen, inclusief reis en verblijf. Zorg ook dat al je vrienden op jouw ontwerp stemmen. Uit de 25 inzendingen met de meeste stemmen, kiest Michael van Gerwen namelijk één winnaar.

[playlist type="video" ids="103427"]

Dus heb jij er altijd van gedroomd om onze wereldkampioen Michael van Gerwen in actie te zien? Trek dan snel de stoute schoenen aan en upload jouw eigen creatieve idee. Vergeet niet om al je vrienden in te schakelen en te laten stemmen zodat jouw ontwerp in de top 25 komt!

Mocht je de video op je mobiel niet kunnen zien klik dan hier

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws