Vincent D'Hondt doet een oproep voor steun Belgische G Darters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vincent D'Hondt doet een oproep voor steun Belgische G Darters

Vincent D'Hondt doet een oproep voor steun Belgische G Darters

Meervoudig winnaar van de WDDA Winmau World Disability Masters en winnaar van The Hague Disability, Vincent D'Hondt, heeft een oproep geplaatst voor steun aan de Belgische G Darters voor de interland die ze in Nederland zullen spelen.

Op 7 april a.s. zal op vakantiepark de Schatberg in Sevenum de eerste paradarts interland ooit georganiseerd worden. Nederland en België gaan elkaar treffen in een vriendschappelijk duel waarbij er aan beide kanten vier spelers in actie zullen komen. Dit gaat plaatsvinden tijdens het 4-Nations tournament tussen België, Luxemburg, Duitsland en Nederland dat op 7 en 8 april gehouden wordt in Sevenum.

Het Belgisch team is vereerd om hieraan te mogen deelnemen alleen blijkt dat er geen steun vanuit de Belgische Darts Bond mogelijk is en dus zijn onze zuiderburen toegewezen op eigen financiële middelen. Om te voorkomen dat ze zelf geld moeten steken om voor hun land uit te kunnen komen heeft Vincent D'Hondt onderstaande oproep geplaatst.

Mobiele gebruikers klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws