Vincent Kamphuis winnaar Mystery Friday, Fabian Roosenbrand runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vincent Kamphuis winnaar Mystery Friday, Fabian Roosenbrand runner-up

Vincent Kamphuis winnaar Mystery Friday, Fabian Roosenbrand runner-up

Vrijdag 20 februari was het weer tijd voor de Mystery Friday met een jackpot van maar liefst €500,-. Normaal wordt er aan het eind van de avond 1 balletje gedraaid en kijken we of de finish is gegooid. Deze avond hadden we een speciale verrassing door 1 of meerdere extra balletjes te trekken mocht hij er de eerste keer niet uitgaan. Alleen was het wel zo dat er dan €100,- gewonnen kon worden. Het eerste balletje was 126 en die was niet gegooid, dus draaiden we extra balletjes. Bij het derde balletje was het raak, balletje 170, en laat die nou net gegooid zijn door runner-up Fabian Roosenbrand, gefeliciteerd met je €100,-. Volgende week staat de jackpot weer op 500 euro en draaien we maar 1 keer.

In de verliezersronde ging de finale tussen Friedo van Vliet en Danny van Amersfoort. In deze finale, die over de volle 5 legs ging wist Danny met 3-2 te winnen. In de winnaarsronde ging de finale tussen Vincent Kamphuis en Fabian Roosenbrand. Ook deze finale ging over het volledige aantal legs, hierin wist Vincent een 3-2 achterstand om te buigen in een 4-3 overwinning.

Dan wil team de Vrijbuiter een ieder weer bedanken voor de gezelligheid en sportiviteit en we zien u graag vrijdag 27 februari weer voor het volgende Mystery toernooi, met zoals gezegd 500 euro in de jackpot.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws