Vincent Kamphuis wint Open Pinkster, Ronald Brandsen runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vincent Kamphuis wint Open Pinkster, Ronald Brandsen runner-up

Vincent Kamphuis wint Open Pinkster, Ronald Brandsen runner-up

Zondag 24 mei was het tijd voor het Open Pinkster in café de Vrijbuiter. Maar liefst 36 darters kwamen af op dit mooie toernooi, ondanks het heerlijke weer. Zoals gewoonlijk begonnen we in poules met daarna een winnaars- en verliezersronde. Na de poules was het echter eerst tijd voor een paar heerlijke broodjes, aangeboden door Tokan Ata.

In de verliezersronde ging de finale tussen Hubert van der Vlugt en Alexander Pas. In een vrij eenzijdige finale ging Alexander er met 4-1 met de winst vandoor.

In de winnaarsronde ging de finale tussen Vincent Kamphuis en Ronald Brandsen. In een prachtige finale, waarin maar liefst 7 keer 180 werd gegooid, wist Vincent de beslissende 11e leg te checken, en zodoende het Open Pinkster op zijn naam te schrijven.

De hoogste finish van de dag was van Quin Wester met 139. De meeste 180'ers kwamen uit de hand van Vincent Kamphuis, te weten 10 stuks.

Dan wil team de Vrijbuiter een ieder weer bedanken voor de gezelligheid en sportiviteit en hopen u terug te zien op 1 van onze volgende toernooien.

Verliezersronde:
Hubert van der Vlugt - Erik van Zanten 4-0
Jacqueline Jansen - Alexander Pas 0-4

Hubert van der Vlugt - Alexander Pas 1-4

Winnaarsronde:
Ronald Brandsen - Bert van Deuvelen 4-1
Quin Wester - Danny van Klompenburg 4-2
Michael Stoeten - Jurgen Haan 4-0
Vincent Kamphuis - Cobus Vriezen 4-1

Ronald Brandsen - Quin Wester 5-4
Michael Stoeten - Vincent Kamphuis 1-5

Ronald Brandsen - Vincent Kamphuis 5-6

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws