Voorbeschouwing LaCo senioren: Strijd om play-offs tickets Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing LaCo senioren: Strijd om play-offs tickets

Voorbeschouwing LaCo senioren: Strijd om play-offs tickets

Het einde van de reguliere LaCo-competitie bij de senioren nadert zijn einde! Nog twee speelrondes moeten er worden afgewerkt, te beginnen met speelronde negen. Die vindt komend weekend plaats. De Nederlandse Darts Bond blikt vooruit.

Heren A
Bij de heren A waren DVS en RDB al zeker van een plek in de play-offs. Zij treffen elkaar komend weekend en kunnen dus zien hoe het met de vorm gesteld is met het oog op die play-offs. De heren van de DVO hebben nog een puntje nodig om een play-offticket veilig te stellen. Dat zou dit weekend al kunnen gebeuren wanneer zij de winst pakken tegen hekkensluiter DONHN. De SDC is dit weekend vrij.

Heren B
Evenals bij de heren A spelen de twee teams die al zeker zijn van de play-offs tegen elkaar. DBMN en DBBR treffen elkaar. DBA heeft punten nodig om bij de beste nummers 3 te eindigen. Een overwinning op FDB dit weekend zou daarom erg welkom zijn. De VDO heeft geen wedstrijd op de planning.

Heren C
Bij de heren C is BDC al een tijdje zeker van plek 1 en dus de play-offs. Zij hebben een ruime voorsprong op de rest. Onder BDC is het nog ongemeen spannend. DORA heeft met 7 gespeelde wedstrijden 3 punten en DSWN, DOGD en DVK hebben na 6 wedstrijden 2 punten. Komend weekend treffen deze vier teams elkaar: DORA speelt tegen DOGD en DSWN ontmoet DVK.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing inclusief de dames klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws