Voorbeschouwing Landelijke Competitie heren, dames en jeugd Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing Landelijke Competitie heren, dames en jeugd

Voorbeschouwing Landelijke Competitie heren, dames en jeugd

Een nieuwe speelronde van de LaCo staat komend weekend op het programma. Voor de senioren wordt het de achtste speelweek, voor de jeugd de negende. De Nederlandse Darts Bond blikt vooruit.

Heren A
In de Heren A zijn de teams die in de top drie zullen eindigen al bekend. DVS, DVO en RDB kunnen niet meer ingehaald worden. Komend weekend wacht voor DVS een uitwedstrijd tegen hekkensluiter DONHN, terwijl RDB het team van SDC op bezoek krijgt.

Heren B
Bij de Heren B is het nog erg spannend, de verschillen zijn klein. Komend weekend staat er voor FDB een belangrijke thuiswedstrijd tegen DBBR op de rol. Koploper DBMN strijdt tegen hekkensluiter VDO.

Heren C
Ook in de Heren C is het spannend. De BDC is al zeker van de eerste plaats, maar daaronder staan vier teams met twee punten. DSWN hoopt op drie punten te komen, maar moet daarvoor BDC trakteren op de eerste nederlaag. Verder spelen DORA en DVK een belangrijke wedstrijd tegen elkaar.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing inclusief de dames en jeugd klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws