Voorbeschouwing op LaCo speelronde 6: Seizoen is op de helft Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op LaCo speelronde 6: Seizoen is op de helft

Voorbeschouwing op LaCo speelronde 6: Seizoen is op de helft

De LaCo competitie is precies op de helft. Morgen staat speelronde 6 op het programma.

Heren
De DVK gaat morgen op bezoek in Amsterdam voor de wedstrijd tegen de DORA. De Amsterdammers wonnen hun vijf eerdere wedstrijden dit seizoen. De DVK won nog niet. Achter de DORA staan drie teams op een gedeelde tweede plaats, DSWN, DBA en DVO. Die laatste twee spelen morgen tegen elkaar in Almere. De DSWN gaat op bezoek bij de ZDF.

In poule B is koploper BDC vrij. Een uitgelezen mogelijkheid voor de andere teams om aan te sluiten, want allen hebben nog kans op een plekje in de playoffs. De SDC ontvangt de DBBR en de RDO gaat op bezoek bij de DONHN.

Ook poule C is spannend met twee teams met drie overwinningen en twee teams die twee keer wonnen. Koploper FDB speelt morgen thuis tegen de DOGD en de DBMN ontvangt de RDB.

Dames
In de dames poule A heeft de DSWN een gaatje geslagen met de concurrentie door al haar wedstrijden te winnen. Morgen gaan ze op bezoek bij de ZDF. De DBA speelt een belangrijke thuiswedstrijd tegen de DVO en de PDB is vrij.

In poule B een direct gevecht om het koploperschap tussen de SDC en de DBBR. Als de SDC met 7-4 of beter wint dan zijn zij de nieuwe koploper. De andere wedstrijd in de poule gaat tussen de DONHN en de RDO.

In poule C is de FDB de enige die al haar wedstrijden won. Morgen spelen ze thuis tegen de DOGD. Regerend en meervoudig LaCo kampioen DBMN speelt thuis tegen de RDB.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws