Voorbeschouwing op de SuperLeague & op de LaCo Jeugd Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op de SuperLeague & op de LaCo Jeugd

Voorbeschouwing op de SuperLeague & op de LaCo Jeugd

Dit weekend worden er weer de nodige competitiewedstrijden gespeeld. Zo zijn er wedstrijden in de SuperLeague en komt de jeugd in actie in de LaCo.

LaCo jeugd
Onze jeugdige talenten komen morgen in actie in speelronde vier. In poule A gaat koploper FDB op bezoek in Den Haag bij de DSWN. De PDB gaat thuis spelen tegen de RDB en de DONHN, dat dit seizoen nog geen wedstrijd verloren heeft, reist af naar Leiden voor de wedstrijd tegen de DBBR-2. In poule B vinden we de regerend kampioen DVO. Zij ontvangen de KDO. De DBMN speelt thuis tegen de TDV dat op dit moment bovenaan staat in deze poule. In poule C krijgt de RDO koploper DBBR-1 op bezoek en speelt de DOT thuis tegen DVS.

SuperLeague
In de hoofdklasse gaat koploper Oranje Bar 1 op bezoek bij Bosgenoegen. DKE staat sinds afgelopen zaterdag tweede. Zij spelen dit weekend thuis tegen de Pinkster Devils. Xtreme ontvangt de Fanatics en Nitro Darts speelt thuis in Sneek tegen H&S de Zwaantjes. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse gaat tussen de nummers negen en tien Tapperij Teun en Prima Darts.

Twenty Six staat eerste in overgangsklasse A en neemt het morgen op tegen The Legend Reen Sneek. De nummer twee Nitro Sportcafé Dokkum krijgt de nummer drie Kremer op bezoek. Café op de Hoek ontvangt Osseldarts/DC Hobisports en Statusbar speelt uit tegen de Dissel. Tenslotte ontvangt Toornsmit het uit Enschede afkomstige Cleopatra.

In overgangsklasse B staat een onvervalste topper op het programma. Hemeco en Dart Team Venlo zijn nog zonder puntverlies en spelen morgen tegen elkaar in Rosmalen. Red Alert speelt thuis tegen 't Haspeltje en de Dorpsherberg ontvangt Oranjestad. Café Kafé gaat op bezoek bij Modern en Goudenregenbar 4 speelt thuis tegen Oranje Bar 2.
In overgangsklasse C staan de nummer één en nummer tien binnen vier punten van elkaar. Taveerne staat eerste en speelt morgen uit bij de Flora Bar. De nummer twee 8-eraf Amsterdam speelt in eigen huis tegen Sonny's Darts. RCT ontvangt Agnes & Schier en 't Pleintje gaat op bezoek bij Café de Schot. De laatste wedstrijd van dit weekend gaat tussen GRB 1 en de Makkers van Marktzicht. Voor alle wedstrijden, standen en statistieken verwijzen wij u naar de SuperLeague pagina.

Tekst: NDB Darts

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws