Voorbeschouwing op SuperLeague play-offs van aanstaande zaterdag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op SuperLeague play-offs van aanstaande zaterdag

Voorbeschouwing op SuperLeague play-offs van aanstaande zaterdag

Komende zaterdag staat de eerste speelronde van de SuperLeague play-offs voor seizoen 2018-2019 gepland. Er verschijnen 24 teams aan de start en daarvan zullen drie teams zich direct plaatsen voor de overgangsklasse van SuperLeague seizoen 2018-2019.

De ingeschreven teams zijn op regio ingedeeld in zes poules en van elke poule zal de nummer één doorgaan. Op zaterdag 19 mei spelen deze nummers één tegen elkaar en de winnaars plaatsen zich voor de SuperLeague van volgend seizoen. De verliezers van deze wedstrijd maken ook nog kans op plaatsing. Op zaterdag 16 juni spelen zij namelijk een promotie/degradatieduel tegen de nummers 9 van de drie overgangsklassen van het huidige seizoen. De winnaar van deze wedstrijd speelt in seizoen 2018/2019 ook in de SuperLeague.

Hier vindt u het overzicht van de zes poules en ook de teamsamenstellingen kunt u bekijken. Voor meer informatie waaronder het reglement van de SuperLeague playoffs klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws