Voorbeschouwing SuperLeague ronde 12: Kraker in hoofdklasse Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing SuperLeague ronde 12: Kraker in hoofdklasse

Voorbeschouwing SuperLeague ronde 12: Kraker in hoofdklasse

De twaalfde speelronde in de SuperLeague staat op het programma. In de hoofdklasse staat een absolute kraker op de kalender. Dankzij de uitslagen in speelronde 11 hebben Nitro Darts Sneek en Oranje Bar 1 een gat geslagen met de concurrentie en lijken zij uit te gaan maken wie de kampioen van de hoofdklasse gaat worden. Oranje Bar 1 heeft op dit moment de beste papieren: zij hebben een voorsprong van drie punten. Nitro Darts Sneek kan daar komend weekend echter verandering in brengen.

De twee teams strijden zaterdag namelijk tegen elkaar. Komen de mannen uit Sneek op gelijke hoogte of zet het team uit Mariahout een grote stap richting het kampioenschap?

Ook achter Oranje Bar 1 en Nitro Darts Sneek is het ontzettend spannend. De nummer 3 heeft slechts drie punten meer dan de nummer 7. Xtreme Sport Tilburg gaat op bezoek bij DKE RW Repair, die bij winst de Tilburgers voorbij gaan.

Ook de nummers 6 en 7 van de ranglijst treffen elkaar. In Deventer neemt Pinkster Devils het op tegen Bosgenoegen. Fanatics Weert hoopt de derde plek vast te houden. Daarvoor moeten zij punten pakken in het thuisduel tegen Tapperij Teun Wapenveld. In de kelder van de ranglijst staat Team Prima Darts nog altijd zonder punten. Komend weekend wacht een thuiswedstrijd tegen H&S de Zwaantjes.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing inclusief de overgangsklassen A, B en C klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws