Voorbeschouwing SuperLeague: De week van de waarheid voor Dibo Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing SuperLeague: De week van de waarheid voor Dibo

Voorbeschouwing SuperLeague: De week van de waarheid voor Dibo

Zaterdag is het tijd voor speelweek 13 van de SuperLeague. Op zes speelronden van het einde wordt langzaam duidelijk wie de favorieten zijn voor de titel en wie er moeten vrezen voor degradatie.

Hoofdklasse
De week van de waarheid voor Dibo! De kampioen van de laatste vier jaar zal moeten winnen in Mariahout om het verschil met Oranje Bar niet te groot te laten worden. Op dit moment staat Oranje Bar zes verliespunten voor op Dibo en zeven verliespunten voor op Xtreme Sport. De heenwedstrijd eerder dit seizoen tussen Dibo en Oranje Bar eindigde in een 7-3 overwinning voor Oranje Bar. Xtreme Sport neemt het morgen in een thuiswedstrijd op tegen GRB Sterkdarts 2. De Fanatics verlieten twee weken geleden de laatste plaats. Kunnen zij deze opleving doorzetten in de thuiswedstrijd tegen Tapperij Teun? De laatste wedstrijd van deze week is die tussen Goudenregenbar Sterkdarts 1 en DKE RW Repair.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing inclusief de overgangsklasse A, B en C klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws