Voorbeschouwing van vierde speelweek Jeugd Laco met poule A en B Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing van vierde speelweek Jeugd Laco met poule A en B

Voorbeschouwing van vierde speelweek Jeugd Laco met poule A en B

Zaterdag staat de vierde speelweek van de jeugd LaCo op het programma. In poule A worden drie wedstrijden gespeeld en de teams uit poule B ontmoeten elkaar allemaal in Tilburg voor een gezamenlijke speeldag.

Poule A
De regerend kampioen DBMN-A ontvangt de DSWN. DBMN-A won alle drie zijn wedstrijden tot nu toe. DSWN wist nog geen overwinning te boeken, maar acht wedstrijdpunten uit drie wedstrijden is voor de nieuwkomers zeker niet slecht! Twee andere nieuwkomers spelen tegen elkaar op Urk. DBA Club208 neemt het op tegen de RDF. Tenslotte vechten DVO-1 en de FDB een strijd uit om de tweede plaats in de poule.

Poule B
Café de Romein in Tilburg is de locatie waar de eerste gezamenlijke speeldag van poule B plaats gaat vinden. Er zullen vijf wedstrijden gespeeld worden. Voor de lunch speelt de DBA-1 tegen de DBMN-B, spelen de DVO-2 en de DONHN tegen elkaar en speelt het 'thuisteam' TDV tegen de PDB. Na de lunch speelt de DONHN tegen de PDB en ontmoeten RDB en de DBA-1 elkaar.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws