Voormalig NDB-voorzitter Sijmon Timmers is benoemd tot erelid Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voormalig NDB-voorzitter Sijmon Timmers is benoemd tot erelid

Voormalig NDB-voorzitter Sijmon Timmers is benoemd tot erelid

Afgelopen zaterdag heeft Sijmon Timmers afscheid genomen als voorzitter van de NDB. Dit gebeurde tijdens de ALV, waarbij de leden Sijmon benoemd hebben tot erelid van de NDB. Een korte samenvatting van de voordracht:

Onder het voorzitterschap van Sijmon hebben zich op diverse vlakken ontwikkelingen voorgedaan die hun positieve uitwerking hebben gehad op de NDB en de dartssport in Nederland. De kantoororganisatie is geheel vernieuwd, ingekrompen, professioneler geworden, daarmee klantgerichter en is ook dichter bij de darters in het land komen te staan. Daarnaast zijn we financieel weer op orde gekomen en zijn begroting en jaarrekening duidelijk inzichtelijk voor iedereen geworden. Onder zijn leiding is geïnvesteerd in de banden met lidorganisaties en zijn lidorganisaties ook meer betrokken bij belangrijke beleidsprocessen. Een meer dan speciale verdienste van Sijmon is dat ons paradepaardje - de Dutch Open - onder zijn leiding een kwalitatief en financieel zeer sterk evenement is geworden. Fantastisch dat dit evenement aan het einde van zijn laatste termijn een hoofdsponsor gevonden heeft.

Sijmon heeft er mede voor zorg gedragen dat er meer aandacht is gekomen voor jeugddarts. Er zijn meer evenementen gekomen voor de jeugd en er is ook een apart bestuurslid met jeugdzaken in de portefeuille. Ook heeft hij oog en oor gehad voor het vrijwilligersbeleid binnen onze vereniging. Vrijwilligers zijn vaak de kurk waar een vereniging op drijft. Hij heeft bewust vrijwilligers uit alle hoeken van het land bij de NDB betrokken om zo ook de binding met de NDB te versterken.

En buiten dit alles is het gewoon al bijzonder dat iemand bijna10 jaar lang als vrijwilliger met veel energie, deskundigheid en veel plezier voorzitter is van een landelijk opererende vereniging. Voor waar een bijzondere prestatie.

Bron: www.ndbdarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws