Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Justin van Tergouw Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Justin van Tergouw

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Justin van Tergouw

Op woensdag 8 juli begint het EK Jeugd 2015 in Denemarken. Nederland zal uiteraard aanwezig zijn met een jong team bestaande uit zes dartstalenten. In aanloop naar het EK jeugd zullen we alle Nederlandse deelnemers uitgebreid aan u voorstellen. In deze serie zijn we begonnen met en nu stellen we Justin van Tergouw aan u voor.

Justin is al vanaf zijn zevende levensjaar serieus bezig met darten en is een bekend gezicht bij vele dartsfans. Hij won met darten al vele dartstoernooien van leeftijdsgenoten maar ook van volwassenen, is herhaaldelijk op televisie te zien geweest bij verschillende programma's en heeft al eens op het Dutch Open Darts podium gestaan voor een volle zaal juichende fans. De 15-jarige Justin van Tergouw, die al een eigen sponsor heeft, is dus wel wat gewend maar zal in Denemarken zijn debuut gaan maken.

Justin zit op het Wellantcollege en heeft recent een aantal dagen stage gelopen bij de Nederlandse Darts Bond. Naast zijn studie is hij vooral bezig met darten en darten kijken op televisie. Hij speelt LaCo voor Darts Bond Midden Nederland en is op vele dartstoernooien aanwezig. Voor andere hobbies heeft hij geen tijd. Niet zo gek dus dat hij heel graag profdarter zou willen worden.

"Profdarter worden is inderdaad mijn doel. Ik zou heel graag net als mijn dartshelden Michael van Gerwen en Gary Anderson het Lakeside podium willen betreden en daar een wedstrijd willen spelen, dat lijkt mij fantastisch! Mijn beste prestaties tot nu toe zijn het winnen van de CLOD in 2014 en winst tijdens de German Gold Cup. Ik was erg blij toen bekend werd gemaakt dat ik geplaatst was voor het team dat naar het EK in Denemarken gaat. Natuurlijk ben ik daar enorm trots op", aldus Justin van Tergouw.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws