Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Kyana Frauenfelder Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Kyana Frauenfelder

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Kyana Frauenfelder

Op woensdag 8 juli begint het EK Jeugd 2015 in Denemarken. Nederland zal uiteraard aanwezig zijn met een jong team bestaande uit zes dartstalenten. In aanloop naar het EK jeugd zullen we alle Nederlandse deelnemers uitgebreid aan u voorstellen. In deze serie zijn we begonnen met gevolgd door en . Nu is het de beurt aan Kyana Frauenfelder.

Ondanks het feit dat Kyana de jongste is van het gehele team heeft zij wel als enige al eerder een Europees Kampioenschap gespeeld. In 2013 speelde, de toen 9-jarige Kyana, het EK in Hongarije. Samen met Sharon Jansen werd in het koppel toernooi brons gewonnen.

Kyana 'The Dragonfly' Fauenfelder is woonachtig in Oss en is lid van de RDB. Ze darts al vanaf haar zevende levensjaar en haar grote voorbeeld is Deta Hedman. Andere hobby's heeft dit jonge dartstalent niet, dart is haar lust en haar leven. Dit jaar wist ze de NDB Ranking te winnen en in 2014 schreef ze o.a. de Hal Open op haar naam. "Mijn doel is om uiteindelijk wereldkampioen te worden, dat zou geweldig zijn", aldus Kyana.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws