Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Layla Brussel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Layla Brussel

Vooruitblik op EK Jeugd 2015 in Denemarken met Layla Brussel

Op woensdag 8 juli begint het EK Jeugd 2015 in Denemarken. Nederland zal uiteraard aanwezig zijn met een jong team bestaande uit zes dartstalenten. In aanloop naar het EK jeugd zullen we alle Nederlandse deelnemers uitgebreid aan u voorstellen. In deze serie zijn we begonnen met gevolgd door . Met veel plezier stellen we nu Layla Brussel aan u voor.

De uit den Haag afkomstige Layla Brussel is ook een talent dat nog niet al te lang darts speelt. Ze is in mei 2014 begonnen bij de DSWN en wist al vrij snel een aantal mooie titels op haar naam te schrijven. Zo won ze dit jaar de Open Noorderwind Cup en de NDB Ranking in Harderwijk. Mede door deze mooie overwinningen werd ze tweede op de NDB Ranking achter Kyana Frauenfelder die ook geplaatst is voor het EK team.

Layla 'The Zensation' Brussel heeft niet alleen al een prachtige bijnaam, ook heeft ze al een eigen opkomst nummer. 'Lose yourself' van Eminem klinkt uit de speakers zodra ze het podium betreed. De 13-jarige Layla zit op het Maris College en volgt hier tweetalig onderwijs. Naast darten zijn zingen en tekenen twee andere passies van haar, maar darten staat op nummer één.

"Ik hoop later een profdartster te worden net als mijn dartshelden Michael van Gerwen en Martin Adams. Maar nu eerst het EK in Denemarken. Ik vind het echt geweldig dat ik geselecteerd ben en ben mega enthousiast", aldus Layla.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws