Voorzorgsmaatregelen voor kwalificatietoernooi Nederlandse selectie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorzorgsmaatregelen voor kwalificatietoernooi Nederlandse selectie

Voorzorgsmaatregelen voor kwalificatietoernooi Nederlandse selectie

Zoals iedereen weet is het momenteel erg warm en wordt voor a.s. zaterdag extreem warm weer verwacht. Temperaturen die we niet gewend zijn en enkele risico’s met zich meebrengen. De NDB heeft als organisator van het kwalificatietoernooi voor de Nederlandse selectie besloten enkele voorzorgsmaatregelen te nemen.

Alle spelers ontvangen bij inschrijving namens de NDB een koud flesje water. Vervolgens worden deze door de Schulenburch verkocht voor de schappelijke prijs van € 1,-,. Uiteraard zijn er ruim voldoende flesjes op voorraad. Bij de dartsbanen mag gedurende de wedstrijden door spelers en schrijvers water gedronken worden (dit geldt niet voor andere drank). De locatie neemt zelf enkele voorzorgsmaatregelen om de temperatuur in de speelzaal zo laag mogelijk te houden en buiten komen extra parasols.

Desondanks zal het warm worden, waardoor de NDB ook heeft besloten het kledingvoorschrift grotendeels in te trekken. Het is toegestaan om zaterdag in korte broek te spelen en daarnaast een andersoortig shirt te dragen dan een dartsshirt. Let wel, korte hemdjes of shirts waarbij de navel te zien is zijn niet toegestaan. Ook zijn voetbalshirts of shirts die volgens de wedstrijdleiding een provocerende werking hebben, niet toegestaan. De NDB verzoekt alle spelers zich alsnog zoveel mogelijk netjes te kleden. Voor de gebruikelijke fotomomenten aan het einde van de dag zal de NDB oranje Nederlands teamshirts meenemen om op die manier een nette foto te kunnen maken.

Dit besluit wordt bij hoge uitzondering genomen vanwege het uitzonderlijke weer. De NDB benadrukt het belang van goede, professionele en representatieve kleding binnen de dartssport maar meent nu rekening te moeten houden met de omstandigheden.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws