Wattimena grijpt opnieuw dagzege tijdens OSR 23, Vd Zande 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wattimena grijpt opnieuw dagzege tijdens OSR 23, Vd Zande 2e

Wattimena grijpt opnieuw dagzege tijdens OSR 23, Vd Zande 2e

Jermaine Wattimena grijpt opnieuw dagzege tijdens OSR 23. Davy van der Zande eindigt als Runner Up. Troostprijs gaat naar Tom Mulder na winst op John de Wit. Mysterie Box blijft gesloten.

Drieëntwintig deelnemers tijdens de zevende speeldag van de OSR 23 bonden de strijd aan om de dagzege. Slechts acht spelers blven hiervoor in de race na het spelen van de groepsfase waarna de rest de strijd aanging voor de troostprijs. De acht kwartfinalisten waren dit keer; Anneke Kuijten, Oswin Streden, Antoine Kanters, Ruud Tuijtelaars, Lincy Gloudemans, Jermaine Wattimena, Davy van der Zande en Jeffrey Brands.

Vervolgens speelden Davy, Antoine, Jermaine en Oswin zich naar de halve finales waar Oswin te kort kwam tegen Davy die met 4-2 wist te winnen en Antoine Kanters slechts een leg kreeg tegen Jermaine die zich voor de zoveelste keer voor de finale wist te plaatsen.

In het toernooi om de troostprijs zagen we Ruud Tijssen, Hermie van Orsouw, Tom Mulder en John de Wit terug in de halve finales. Tom schakelde hierin Ruud uit door met 2-3 aan het langste eind te trekken. De tweede finalist werd John die met 3-2 de gelukkigste was in zijn wedstrijd tegen Hermie. De finale tussen Tom en John eindigde in een 4-2 overwinning voor Tom die hiermee de troostprijs opeiste.

De finale van deze week was eindelijk weer eens een spannende. Beide mannen maakte er een waar spektakel van en met name Davy wist deze avond te imponeren (Davy finishte 170-164-155-104 en was goed voor 7x 180). Jermaine bleef echter koel en liet zich hierdoor niet afschrikken. Om en om werden de legs verdeeld totdat Jermaine in de achtste leg een kleine kans kreeg en benutte waardoor hij Davy wist te breken en tegelijkertijd de 3-5 winst wist te pakken.

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Jermaine Wattimena 2. Davy van der Zande 3. Oswin Streden en Antoine Kanters.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 8 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 01 augustus 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws