Wattimena wint opnieuw finaledag van Oranjebar Super Ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wattimena wint opnieuw finaledag van Oranjebar Super Ranking

Wattimena wint opnieuw finaledag van Oranjebar Super Ranking

Jermaine Wattimena wint opnieuw de finaledag van de Oranjebar Super Ranking.Davy van der Zande eindigt als Runner Up en Oswin Streden en Ruud Tuijtelaars blijven steken op 3eplaats. Leander Meijers is de beste in bijtoernooi.

Afgelopen dinsdag was het tijd voorde finaledag van de 26eeditie vande Oranjebar. Traditiegetrouw worden hier de (geld)prijzen verdeeld tussen de zestien gekwalificeerde spelers na twaalf kwalificatiedagen. Deze editie was de laatste waar ook speciale prijzen als zes wildcards voor de TPC 2018 en CLoD deelnamebewijzen voor de beste heer, dame en junior te verdienen waren. De komende 27e editie draait het alleen nog om het bereiken van de finaledag om te strijden voor het prijzengeld van €500,= in totaal.

De beste spelers gedurende de kwalificatie toernooien bleken ook de sterkste in de finaledag met uiteindelijk Jermaine Wattimena en Davy van der Zande als finalisten. Helaas voor Davy heeft Jermaine ophet moment de vorm van zijn leven en staat er geen maat op de sympathieke speler die afgelopen weekend nog tweemaal een kwartfinale wist te veroveren tijdens de PDC Player Championships 13 & 14. De finaledag kreeg met Jermaine dan ook een terechte winnaar.

Daarnaast kregen de 16 uitgenodigde spelers en reservisten evenals een aantal spelers die waren afgekomen op het neventoernooi nog de kans om met de inhoud van de Mysterie Box naar huis te gaan. Helaas voor hen wist geen enkele speler het winnende getal van 151 te finishen zodat de inhoud blijft staan tot volgende weekwanneer de nieuwe OSR weer begint.

Het neventoernooi werd gewonnen door Leander Meyer die in de finale te sterk was voor Mark Peeters. Een gedeelde derde plaats was hier voor Nicole Derx en Dennis Knapen.

Uitslag Finaledag OSR 26;

1

Jermaine Wattimena

 

9

Peter van den Broek

       

Lincy Gloudemans

2

Davy van der Zande

   

Paul Hendrix

       

Kathy Geeraerts

3

Oswin Streden

   

Wesley Slegers

 

Ruud Tuijtelaars

   

Annemarie Linders

       

Barry Hubers

5

Levi Frauenfelder

   

Erik v Engeland

 

Gian van Veen

     
 

Ruud Tijssen

     
 

Axel Goverde

     

De eerste kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 27 wordt gespeeld op dinsdag 27 juni 2018 aanstaande. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws