Website van SterkDarts nu ook te bereiken via www.sterkdarts.be Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Website van SterkDarts nu ook te bereiken via www.sterkdarts.be

Website van SterkDarts nu ook te bereiken via www.sterkdarts.be

De goede resultaten van Belgische SterkDarts spelers van de afgelopen tijd heeft er in geresulteerd dat de website ook steeds vaker wordt bezocht vanuit België. Daarom is vanaf heden de website ook bereikbaar via . O.a. Deprez, Janssen en Van der Meirsch waren verantwoordelijk voor de Belgische successen binnen SterkDarts. Stefaan Deprez wist op tv de kwartfinale van de BDO World Trophy te halen en staat daarnaast op de tweede plaats van de Belgische Ranking. Sven Wens maakte een enorme groei door afgelopen jaar en bezet inmiddels de derde plaats van de Nationale Ranking. Tamara van der Meirsch leidt de ranking van Belgie bij de meisjes.

Het eerste Super League team van SterkDarts Goudenregenbar [met daarin naast Deprez en Janssen ook Francois Schweyen en Sven Verdonck] gaat ruimschoots aan kop voor promotie naar de hoofdklasse. Kenny Neyens, David Vancuyck en Yorick Swartenbroek komen uit in SterkDarts Goudenregenbar 2. Onlangs voegde Cedric Waegemans zich samen met Wens en Jeffrey van Egdom bij het derde Super League team van SterkDarts uitkomende in Roermond.

Het grootste resultaat, naast de prestatie van Deprez, dit jaar kwam op naam van Roger Janssen die de HAL Masters op zijn naam schreef door in de finale Martin Adams te verslaan.

Meer informatie op www.sterkdarts.nl of www.sterkdarts.be

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws