Wereldrecordpoging darten van maar liefst 60 uur Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wereldrecordpoging darten van maar liefst 60 uur

Wereldrecordpoging darten van maar liefst 60 uur

Van 29 oktober tot 31 oktober zal er in Nederland een poging worden gedaan om het wereldduurrecord darten te verbreken door maar liefst 60 uur achtereenvolgens aan het bord te gaan staan. Dit alles zal zich afspelen op de locatie van Dartvereniging No-Score in Den Bosch en zal worden ondernomen door Henk Verweij.

Er wordt een poging gedaan om de wereldrecordpoging live op internet uit te zenden en tevens zal internetradiozender MasterFM live verslag uitbrengen gedurende de drie dagen. Op vrijdag 29 oktober zal er worden gestart om 08:00 uur in de ochtend en om de poging te voldoen zal hij het tot zondagavond 20:00 uur moeten volhouden. Mocht je onderdeel willen uitmaken van deze recordpoging dan kan je op één van de drie dagen langskomen en zelf een wedstrijd tegen hem spelen. Tevens maak je dan kennis met een nieuw dartsbord aangezien er gespeeld zal worden op de nieuwe Winmau Blade 4 die voor deze speciale gelegenheid ter beschikking is gesteld.

Met de recordpoging wordt aandacht gevraagd voor enkele goede doelen waaronder dierentehuis ’s-Hertogenbosch, kinderboerderij Oosterhoeve en de jeugdafdeling van de Bossche voetbalvereniging. De opbrengsten die tijdens deze dagen worden ontvangen worden dan ook geschonken aan deze goede doelen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws