West-Fries Open Darts telt dit weekend ruim 500 inschrijvingen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

West-Fries Open Darts telt dit weekend ruim 500 inschrijvingen

West-Fries Open Darts telt dit weekend ruim 500 inschrijvingen

Aankomend weekend wordt het West-Fries Open Darts gespeeld. De inschrijvingen zijn gesloten waarbij er een uitzondering geldt voor de blind draw koppel, de paradarters en de heren- en dames koppeltoernooien.

Bij het herentoernooi zullen 259 heren aan de start verschijnen en in het damestoernooi strijden 62 dames om de hoofdprijs. Bij de jeugd zien we 55 spelers verdeeld over het junioren-, meisjes- en aspirantentoernooi.

De teller in het koppeltoernooi bij de heren staat op dit moment op 95 en bij de dames staan er 25 op de deelnemerslijst op het moment van schrijven. Tot slot staan er 21 paradarters ingeschreven en 22 spelers voor het blind draw koppeltoernooi.

Tevens zijn de starttijden bekendgemaakt waarbij op vrijdag de zaal om 19:00 uur zal open gaan waarbij er tot 19:300 uur nog aan de wedstrijdtafel kan worden ingeschreven. Om 20:00 uur zal aansluitend het blind draw koppeltoernooi worden gespeeld.

Op zaterdag zal de zaal om 09:30 uur open gaan waarbij de jeugdtoernooien en het toernooi voor de paradarters om 11:00 uur van start zullen gaan. In de avond zullen de koppeltoernooien worden gespeeld waarbij men zich tot 18:30 uur nog kan inschrijven waarna de toernooien om 19:00 uur van start zullen gaan.

Zondag zal in het teken staan van de singletoernooien. Om 09:30 uur gaat de zaal open en om 11:00 uur gaat het herentoernooi van start waarna een half uur later ook het damestoernooi zal volgen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.wfopendarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws