Van de Wiel, Neyens en Aerts pakken titels bij De Valk, Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van de Wiel, Neyens en Aerts pakken titels bij De Valk, Dongen

Van de Wiel, Neyens en Aerts pakken titels bij De Valk, Dongen

Zondag 27 november werd het 9e toernooi verspeeld voor de 32e open ranking in Café De Valk in Dongen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Ook deze keer was de opkomst weer netjes te noemen. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden daarna een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. De jarige Wilco Vermeulen en Bjorn Vervloet werden finalisten door winst op Peter Driessens en Willy van de Wiel. In de andere halve finale wonnen Kenny Neyens en Jorgen Aerts van Henri van Es en Roger Hellebrand. In de finale ging de winst met 4-1 naar Kenny en Jorgen.

Jimmy van Schie en François van den Dungen wonnen de finale van de verliezersronde met 3-0 van Tim Hoevenaars en de jarige Steven Huijbregts.

De hoogste uitworp was met 124 punten voor Roger Hellebrand. Jorgen Aerts gooide 122 en 113 uit, Mark Bakx 119, Willy van de Wiel 117 en Henri van Es 112.

Hierna gingen de singles van start. Bjorn Vervloet ging naar zijn 2e finale door winst op Nico Steenbergen. Willy van de Wiel werd finalist door winst op Henri van Es. In een goede finale ging de winst met 5-3 naar Willy. Bjorn was dus 2 keer verliezend finalist. Wilco Vermeulen won met 3-1 van Kenny Neyens in de finale van de verliezersronde.

De hoogste uitworp was voor Billy Calluwaerts met 157. Jaimy van Bavel gooide 133 uit, Willy van de Wiel 120 en 100. Kenny Neyens had een 118 en Wilco Vermeulen een 116 finish. In totaal werd er 42 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie.

Kenny Neyens en Mark Bakx gelukte dat 6 keer, Bjorn Vervloet en Willy van de Wiel hadden 5 keer een 180.

Jorgen Aerts en Roger Hellebrand waren 4 keer succesvol.

Jimmy van Schie plaatste er 3 stuks.

2x 180 was er voor Henri van Es, Wilco Vermeulen, Nico Steenbergen en Corné van Mastrigt, Corné had ook de 24.700e 180 in de valk, goed voor een extra prijs van 25 euro..

1x 180 voor Peter Driessens.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -
1. Willy van de Wiel
2. Bjorn Vervloet
3. Nico Steenbergen
Henri van Es
5. Peter Driessens
Billy Calluwaerts
Roger Hellebrand
Jimmy van Schie

VOLGENDE TOERNOOI VOOR DE RANKING ZONDAG 4 DECEMBER.

Kijk op www.falkie.nl en Facebook cafe de valk.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws